Daniel Bukowski

Šéfkuchař

Šéfkuchař hotelu NH Prague City Daniel Bukowski se stará o o vyjímečné chuťové zážitky našich hostů ve dvou restauracích, dvou barech a na banketních akcích ve dvou budovách našeho hotelu. Tato náročná práce začíná ujištěním se, že snídaně je pro naše hosty správný začátek do nového dne a končí pravidelnými cestami pro inspiraci a za nákupy surovin do srdce Toskánska pro naši fine-dining restauraci Il Giardino Toscano.

Skvělý tým, výborné hodnocení od hostů a vášeň.. to je jeho vizitka.

Náš tým

From left: Milan Kohlíček, Daniela Neugebauerová, Lukáš Vitouch, Michaela Preková, David Lukášek, Aneta Hloušková, Konstantin Belev, Kateřina Horáčková, Peter Zachar, Monika Jonášová, Dominik Slíž, Milan Čepák

MILAN RUSNÁK

Sommelier

Poprvé se k práci s vínem dostal před dvaceti lety ve Starém Plzenci, kde pracoval v podnikové restauraci významného českého producenta vín a destilátů. Již od roku 2006 se každoročně účastní klání mistrovství sommeliérů České republiky, kde se několikrát umístil v první desítce nejlepších. Je dlouholetým členem Asociace Sommeliérů České republiky. Ve volném čase se věnuje degustaci a poznávání vín na ochutnávkách, a to až 3000 vzorků vín ročně. Je také členem komise degustátorů časopisu Víno a Styl v tradičních testech jednotlivých odrůd. Baví jej cestovat za vínem po celém světě a objevovat jeho tajemství, styly, chutě a nejnovější trendy. Zatím asi nejvíce jej oslovila pro svůj jedinečný charakter a kouzlo vína z modrých odrůd z Bolgheri v Toskánsku, která si můžete vychutnat i v naší restauraci.

Jeho motto: In Vino Veritas