Daniel Bukowski

Šéfkuchař

Daniel Bukowski je šéfkuchařem hotelu NH Prague City. Rád objevuje zapomenuté suroviny a překvapuje nás neobvyklými kombinacemi chutí. Jeho kuchyně je inspirována italskou a středomořskou kuchyní a zaručuje nejvyšší kvalitu a stálé inovace.

Daniel rozšířil své zkušenosti během několika pobytů v zahraničí, mezi jinými také v Manchesteru a Kodani. V rámci hotelového řetězce NH pravidelně vaří  s michelinskými kuchaři.

Daniel a Emanuele vytvořili úspěšné kulinářské partnerství.

Emanuele Vallini

Šéfkuchař

„Když myslíte svým srdcem a pracujete svýma rukama, vytváříte emoce”.

Emanuele Vallini je šéfkuchař s dlouholetými zkušenostmi. Má mimořádnou schopnost sdělovat a vytvářet kulinářské emoce prostřednictvím svých pokrmů; to vše s využitím moderních způsobů přípravy a nejkvalitnějších ingrediencí.

V současné době je Emanuele mediálně známý a uznávaný ambasador italské kuchyně. Jeho kulinářský talent obdivují diváci například prostřednictvím televizní série na RAI 1 nebo Sky Italy 7.

Emanuele a jeho žena Ornella otevřeli v roce 2003 vlastní restauraci La Carabaccia přímo v Toskánsku.

Jsme velmi rádi, že nám Emanuele díky naší spolupráci umožnil zažít trochu toskánské atmosféry i tady u nás v Praze.

MILAN RUSNÁK

Sommelier

Poprvé se k práci s vínem dostal před dvaceti lety ve Starém Plzenci, kde pracoval v podnikové restauraci významného českého producenta vín a destilátů. Již od roku 2006 se každoročně účastní klání mistrovství sommeliérů České republiky, kde se několikrát umístil v první desítce nejlepších. Je dlouholetým členem Asociace Sommeliérů České republiky. Ve volném čase se věnuje degustaci a poznávání vín na ochutnávkách, a to až 3000 vzorků vín ročně. Je také členem komise degustátorů časopisu Víno a Styl v tradičních testech jednotlivých odrůd. Baví jej cestovat za vínem po celém světě a objevovat jeho tajemství, styly, chutě a nejnovější trendy. Zatím asi nejvíce jej oslovila pro svůj jedinečný charakter a kouzlo vína z modrých odrůd z Bolgheri v Toskánsku, která si můžete vychutnat i v naší restauraci.

Mé motto: In Vino Veritas