„Jednoduchost, čerstvost a chuť Toskánska.“
V našem hotelu působím již od roku 2012 a vaření je pro mě nejen práce, ale především vášeň. Mezi mé nejoblíbenější kuchyně patří italská a asijská. V restauraci Il Giardino Toscano, kde se zaměřujeme na toskánské speciality, se snažím vyjadřovat krásu jednoduchosti, postavenou na čerstvosti a kvalitě surovin.
Inspiraci čerpám na cestách, nejčastěji ve středomoří a především v Itálii. Pravidelně navštěvuji Toskánsko a spolupracuji se známým kuchařem Jonathanem di Alessi, který mě motivuje k neustálému rozvoji.
Své dovednosti zdokonaluji nejen v kuchyni, ale i při vedení týmu či komunikaci s hosty a managementem. Neustále hledám nové výzvy – ať už prostřednictvím kurzů, kuchařských knih nebo sledováním světových kulinářských show.
Jsem mladý šéfkuchař, kterého baví posouvat hranice, a těší mě, že mohu hostům každý den servírovat nejen jídlo, ale především gastronomický zážitek.